Nogomet

Subašić: "Obranio sam pet-šest penala na treningu i pomislio: "Daj Bože da obranim nešto""

Petar Jenjić • utorak, 03.07.2018.
Subašić: "Obranio sam pet-šest penala na treningu i pomislio: "Daj Bože da obranim nešto""
Foto: FaH

Danas je na konferenciji za novinare bio hrvatski junak Danijel Subašić koji se osvrnuo na utakmicu protiv Danske, a nakon toga i na majicu koju nosi ispod dresa. U spomen Hrvoja Ćustića hrvatski vratar nije mogao suzdržati emocije...

Danijel Subašić obranio je tri jedanaesterca Dancima u raspucavanju za prolazak u četvrtfinale, a u izjavi za novinare kazao je kako je bio vrlo miran.

"Bio sam miran, a dan prije utakmice na treningu smo pucali penale. Obranio sam ih pet-šest i razmišljao sam: "Daj Bože da obranim nešto". Sve je dobro završilo, mi smo u četvrtfinalu i to je najvažnije."

"Bit će teška utakmica, igraju kod kuće, imaju navijače iza sebe. Dobra su ekipa, imaju dobre pojedince. Igraju kod kuće i oni su ti koji trebaju napadati. Mislim da imamo odgovore na sve što nas čeka", prokomentirao je hrvatski vratar i sljedećeg protivnika Rusiju.

Na pitanje Hrvoju Ćustiću čiju majicu nosi ispod dresa, Subašić nije mogao suzdržati emocije, a u nastavku press konferencije za njega više nije bilo pitanja.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!