Tenis

Marin Čilić nakon neočekivanog kiksa protiv Pelle: "Nisam odigrao na potrebnoj razini"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 05.07.2018.
Marin Čilić nakon neočekivanog kiksa protiv Pelle: "Nisam odigrao na potrebnoj razini"
Foto: EPA

Marin Čilić pokazao je dva lica protiv Guida Pelle, a ono lošije produžilo se do kraja meča i upisao je potpuno neočekivani poraz u drugom kolu Wimbledona...

Trebao je to biti lagan posao za Marina Čilića, prošlogodišnjeg finalista Wimbledona, međutim na kraju se pretvorilo u agoniju koja je okončana kiksom i porazom.

Kako se meč razvijao do kišnog prekida, činilo se da će Čilić ekspresno do trećeg kola, baš onako kako se očekivalo. Međutim nakon kišnog prekida sve je krenulo krivim smjerom. Marin je izgubio servis, meč je prekinut nakon nekoliko pokušaja nastavka i prebačen za danas. Tu je Čilić od početka bio van ritma.

"Danas kada smo se vratili na teren, Pella je uspio odigrati dva stvarno dobra servis gema i dobio taj treći set. U četvrtom setu jednostavno nisam pronalazio pravi ritam, izmijenili smo po dva breaka, ušli u tie-break gdje sam čak imao mini break na početku. U petom setu spasio sam par meč lopti, ali sve u svemu nisam odigrao na potrebnoj razini", rekao je Marin.

Pella se činio kao dobar ždrijeb, prva dva kola trebala su biti tek zagrijavanje, ali na kraju je Argentinac bio koban za hrvatskog tenisača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!