Košarka

Hezonja o dolasku u Knickse: "Nije bila teška odluka, jako sam uzbuđen"

Petar Jenjić • srijeda, 11.07.2018.
Hezonja o dolasku u Knickse: "Nije bila teška odluka, jako sam uzbuđen"
Foto: EPA

Novi član New York Knicksa Mario Hezonja jako je uzbuđen zbog prelaska u spomenuti klub, ističući kako jedva čeka raditi s trenerom Fizdaleom čiji rad poznaje još iz Miami Heata...

Mario Hezonja kreće u drugi dio svoje NBA avanture, a nakon tri sezone u Orlando Magicu sljedeću će provesti u New York Knicksima, klubu zbog kojeg je odbio neke puno bolje ponude.

"Jako sam uzbuđen, da samo ponovno s istim licima s kojima sam bio na draftu i naravno, poznajem trenera Fizdalea još iz Miamija. Neke igrače znam i osobno tako da mi nije bila teška odluka, a s košarkaške strane mislim kako je ovo bio dobar izbor."

Hezonja ističe kako se može prilagoditi onome što trener od njega traži, s obzirom na to da je igrao na svim pozicijama u Orlandu.

"U dosadašnje tri godine igrao sam svih pet pozicija tako da još trebam vidjeti na koju će me poziciju staviti trener. Poznat je po tome što je istovremeno strog, ali i igračima daje slobodu u igri. Veselim se raditi s njim."

Kazao je hrvatski košarkaš na čemu će raditi ovo ljeto.

"Ovo ću ljeto raditi na igri u postu. Razgovarao sam s trenerima, to nisam koristio toliko u Orlandu koliko sam možda i trebao, tako da to jako želim popraviti", zaključio je Hezonja.

Želju za novim početkom i dolaskom u New York Knickse ponovno je kao Hezonjinu prednost istaknuo trener Fizdale.

"Novi početak za njega bit će dobar, posebno zbog toga što je želio biti ovdje. Mislim da je važno da morate imate igrače koji žele igrati ovdje, a ne samo živjeti. O tome mi dovoljno govori kako je potpisao na jednu sezonu, a odbio neke višegodišnje ugovore."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!