Košarka

Isaiah Thomas potpisao za Denver, Jeremy Lin razmijenjen u Atlantu

Petar Jenjić • petak, 13.07.2018.
Isaiah Thomas potpisao za Denver, Jeremy Lin razmijenjen u Atlantu
Foto: EPA

Još jedan dan u NBA ligi protekao je u znaku razmjena, a kao prvu vijest potrebno je izdvojiti jednogodišnji potpis Isaiaha Thomasa za Denver Nuggetse...

Razmjene u NBA ligi teku punom parom, a noćas je, prema pisanju ESPN-a, novi klub pronašao Isaiah Thomas koji je potpisao jednogodišnji ugovor s Denver Nuggetsima. Spomenutu momčad trenira njegov bivši trener iz Sacramento Kingsa Michael Malone. Dodajmo i to kako je Thomas potpisao veteranski minimum.

Nuggetsi nisu stajali na spomenutom potpisu, a s Brooklyn Netsima dogovorili su dolazak Isaiah Whiteheada. Denver će tako u Netse poslati Kennetha Farieda, Darrella Arthura, zaštićeni pick prve runde sljedećeg drafta i jedan izbor druge runde drafta 2020. godine. Ovakvim razvojem situacije Denver oslobađa 21 milijun dolara u plaćama.

U nastavku večeri Brooklyn Netsi poslali su Jeremyja Lina u Atlanta Hawkse, kao i izbor druge runde drafta 2025. godine te pravo na zamjenu izbora na draftu dvije godine ranije.

S druge strane, Hawksi će u Netse poslati izbor druge runde 2020. godine, kao i prava na Isaiju Cordiniera koji je biran na draftu 2016. godine, ali još nije zaigrao u NBA ligi.

Dwane Casey dobio je još jednog pomoćnika uoči svoje prve trenerske sezone u Detroit Pistonsima, radi se o dosadašnjem asistentu Denvera Micahu Nori.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!