Nogomet

Modrić: "Kada dođeš tako blizu, nije lagan osjećaj"

Jan Šneler • nedjelja, 15.07.2018.
Modrić: "Kada dođeš tako blizu, nije lagan osjećaj"
Foto: FaH

Teško je bilo gledati tužnog i na rubu suza kapetana Luku Modrića koji je sa svojim suigračima razveseljavao hrvatske navijače proteklih mjesec dana...

Apsolutno najbolji veznjak svijeta i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić nije bio previše pričljiv u razgovoru za medije poslije poraza od Francuske. Teško je bilo vidjeti Modrića kako jedva izgovara riječi nakon što je Hrvatska poražena u finalnom susretu Svjetskog prvenstva.

"Nije lako izgubiti, ali što je tu je. Nemamo si što zamjeriti, dali smo sve od sebe i bili bolja ekipa. Jednostavno nespretni golovi otišli su na njihovu stranu i oni slave. Trenutno su osjećaji pomiješani. Nije lako izgubiti. Idemo dalje i kad se smire emocije moći ćemo trezvenije razmišljati. Kada vidiš podršku navijača, još si sretniji i ponosniji. Kada dođeš tako blizu, nije lagan osjećaj", rekao je Modrić.

Sjajno je igrao Modrić danas, kao i na cijelom turniru i s pravom je proglašen najboljim igračem turnira, odnosno dobitnikom Zlatne lopte. Tom nagradom Modrić je ušao u društvo Ferenca Puškaša, Bobby Charltona, Pelea, Johana Cruyffa, Maria Kempesa, Diega Maradone, Romarija, Ronalda, Zinedinea Zidanea i mnogih drugih. Iako je to nevjerojatno individualno postignuće, hrvatski kapetan je ostao skroman.

"Ponosan sam na to priznanje, ali bez ekipe i suigrača niti tog priznanja ne bi bilo", zaključio je Modrić.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!