Nogomet

Hrvatski prvoligaši čestitali Hrvatskoj na povijesnom srebru

Sportnet • nedjelja, 15.07.2018.
Hrvatski prvoligaši čestitali Hrvatskoj na povijesnom srebru
Foto: FaH

Čestitke hrvatskoj reprezentaciji iskazali su i hrvatski prvoligaši, a među prvima koji je to napravio jest Hajduk čije priopćenje donosimo u cjelosti, kao i Dinamo koji je čestitao svim igračima na osvojenom srebru...

"Stići do vrha, životni je, zlatni uspjeh prožet ispravnošću, vjerom, trudom, žrtvom i ustrajnošću. Ponosni smo na sve koji su kročili tim putem, ustrajući na ovim vrijednostima bez obzira na cijenu, jer srce cijenu nema. Za najveće alibi ne postoji, nema opravdanja za bijeg od odgovornosti, za ono ispravno na terenu ili izvan njega. Tu kompromisa nema, jedan je put ispravan i znamo koji je to. Samo najveći uspiju nositi "sjajno odličje" na srcu i u srcu!

Naš nogomet, ali i naše društvo, grade se na zlatnim vrijednostima. Svaki uspjeh svakog časnog pojedinca, na terenu i van njega, uspjeh je svih nas u borbi za boljitak nogometa i naše nam drage domovine Hrvatske.

Čestitamo! Prepoznat ćete se po "sjajnom odličju" kojeg nosite u sebi! Ponosni i čistog srca budite primjer, čuvajte i borite se za sjaj tog "odličja"!, stoji u Hajdukovom priopćenju.

Dinamo sretan ponosan na sve bivše i sadašnje igrače

Čestitku hrvatskoj reprezentaciji uputio je Dinamo, posebno istaknuvši Dominika Livakovića i 14 igrača koji su jedan dio svoje karijere proveli upravo u zagrebačkom klubu.

"Uprava, stručni stožer i igrači GNK Dinamo čestitaju reprezentaciji Hrvatske na povijesnom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji!

Hrvatska je igrala finale Svjetskog prvenstva u kojem je slavila Francuska s 4:2. Golove za Hrvatsku postigli su Ivan Perišić i Mario Mandžukić.

S hrvatskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nalazi se i vratar Dinama Dominik Livaković. Podsjetimo, 14 od ukupno 22 reprezentativca Hrvatske igralo je u jednom dijelu svoje karijeru za Dinamo.

Vaše srebne medalje za nas su zlatne! Učinili ste sve Hrvatice i Hrvate ponosnima, a cijeli je svijet bio vaša podrška. Bravo Hrvatska! piše na službenoj stranici kluba.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!