Nogomet

Raketa i tužan i sretan: "Cijeli nas je svijet zavolio i to nam je na najveći ponos"

Dario Dodić, hns.family • ponedjeljak, 16.07.2018.
Raketa i tužan i sretan: "Cijeli nas je svijet zavolio i to nam je na najveći ponos"
Foto: FaH

Dokapetan Vatrenih Ivan Rakitić nije skrivao ni tugu ni ponos poslije izgubljenog finala Svjetskog prvenstva od Francuske u Moskvi...

Pomiješani su osjećaji jednog od junaka hrvatskog pohoda do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji. Ivan Rakitić je u isto vrijeme i tužan i ponosan.

"Trenutno nema prave riječi koja može opisati ove osjećaje. Možda ćemo još koji dan biti tužni jer boli izgubiti finale Svjetskog prvenstva na ovakav način. Međutim, kada vidimo kako nam svi čestitaju, kako govore da su navijali za nas... to je nevjerojatno", rekao je nakon velikog finala Rakitić.

Teško se ne složiti s Raketom da je ovo bila najbolja hrvatska predstava na SP-u: "Šteta je što smo izgubili, mislim da smo odigrali svoju najbolju utakmicu na Svjetskom prvenstvu, dominirali smo i bili pravi. U nogometu je nažalost tako da ne pobjeđuje uvijek bolja momčad", poručio je hrvatski dokapetan.

"Zaslužili smo biti ovdje, cijeli nas je svijet zavolio i to nam je na najveći ponos. Jedva čekamo doček u Hrvatskoj", rekao je za kraj. Dočekajmo ih kako i zaslužuju.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!