Košarka

Dogovor potvrđen, igrači nezadovoljni: Raptorsima Kawhi, Spursima DeRozan

Dario Dodić • srijeda, 18.07.2018.
Dogovor potvrđen, igrači nezadovoljni: Raptorsima Kawhi, Spursima DeRozan
Foto: Getty

Prema pisanju ESPN-ovog Adriana Wojnarowskog sapunici zvanoj Kawhi Leonard bliži se kraj. Prema pisanju Wojnarowskog dogovor između San Antonio Spursa i Toronto Raptorsa je finaliziran...

Prema dobro provjerenim izvorima čini se kako je sve spremno za veliki trade, u kojem bi iz San Antonio Spursa put Toronto Raptorsa krenuo nezadovoljni Kawhi Leonard, a u suprotnom smjeru DeMar DeRozan. ESPN-ov Adrian Wojnarowski preko svojih izvora iz lige doznao je kako je dogovor finaliiran i da bi i službeno mogao biti objavljen tijekom današnjeg dana.

Saznaje i kako su oba igrača vrlo nezadovoljna ovakvim ishodom. Naime, DeRozanu je uprava nedavno rekla kako ga sigurno neće razmijeniti, ali Spursi očito ne pristaju ni na što drugo, a Raptorsi zaista žele Kawhija Leonarda.

Nije ni Leonard posebno entuzijastičan u vezi ovog tradea, ali njemu je ipak najvažnije u ovom trenu maknuti se iz San Antonija.

Svi detalji tradea bit će objavljeni kad se obavijeste svi uključeni igrači.

Predsjednik košarkaških operacija Toronto Raptorsa, Masai Ujiri odlučio se na veliku kocku. Naime, opće je poznato da Kawhi planira iduće ljeto potpisati za jednu od franšiza iz Los Angelesa, vjerojatno Lakerse, što bi značilo da su Raptorsi skupo dali svog ključnog igrača DeRozana. Nada se Ujiri kako će tijekom sezone nagovoriti Kawhija da produži ugovor, mogu mu ponuditi petogodišnji ugovor vrijedan 190 milijuna dolara.

Potvrdu da je trade izgledan dao je i ljutiti DeMar DeRozan na svom instagram profilu: "Rekli su mi jedno, a ishod je drugačiji. Ne može im se vjerovati. Nema lojalnosti u ovoj igri. Prodat ćete brzo za malo ničega. Uskoro ćete sve shvatiti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!