Nogomet

Novi španjolski izbornik: "Nastaviti gdje su stali Lopetegui i Hierro"

Petar Jenjić • četvrtak, 19.07.2018.
Novi španjolski izbornik: "Nastaviti gdje su stali Lopetegui i Hierro"
Foto: EPA

Novi izbornik španjolske reprezentacije Luis Enrique želi nastaviti s radom tamo gdje su stali njegovi prethodnici Julen Lopetegui i Fernando Hierro...

Julen Lopetegui otpušten je uoči Svjetskog prvenstva, a njegovu dužnost na natjecanju preuzeo je Fernando Hierro. Bilo je odmah jasno kako je to tek privremena solucija pa je Španjolski nogometni savez nakon kraja u osmini finala i poraza od Rusije na tu poziciju doveo nekadašnjeg trenera Barcelone Luisa Enriquea.

Enrique ističe kako želi nastavi na temeljima na kojima su počeli njegovi prethodnici.

"Cilj je nastaviti gdje su stali Lopetegui i Hierro. Analizirali smo sve i vjerujemo u temelje koji su postavljeni da nastavimo i ponovno pronađemo uspjeh. Obojica su radila vrlo naporno i zahvaljujemo im na svemu, ali nogomet je neprekidni ciklus i osvajanje trofeja nije jednostavno", kazao je Enrique, a prenosi Diaro Sport.

Zahvalio se novi izbornik Španjolske i na povjerenju koje mu je ukazalo vodstvo Saveza.

"U Barcelonu smo imali slične ideje u razvoju nogometa, znam što ovaj posao nosi i dovoljno sam sretan što imam povjerenje predsjednika Saveza kojem zahvaljujem i nadam se da ga mogu i opravdati", dodao je Luis Enrique.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!