Košarka

Predsjednik Toronta: "Ispričavam se DeRozanu na nesporazumu"

Petar Jenjić • subota, 21.07.2018.
Predsjednik Toronta: "Ispričavam se DeRozanu na nesporazumu"
Foto: EPA

Predsjednik Toronto Raptora Masai Ujiri ispričao se DeMaru DeRozanu zbog nesporazuma koji je vodio DeRozanovom odlasku u San Antonio Spurse...

Velika razmjena odigrala se u srijedu, a iako to nije očekivao, DeMar DeRozan tradean je za Kawhija Leonarda u San Antonio Spurse. Ljut je bio četverostruki All-Star s obzirom na to da tvrdi kako je razgovarao s predsjednikom Masai Ujirijem koji mu je obećao kako ga neće razmijeniti.

Sam predsjednik kazao je kako nije spominjao direktno razmjenu već kako bi DeRozan trebao gledati prema naprijed, to jest, što će točno biti od buduće karijere.

"Razgovarao sam s DeMarom tijekom Ljetne lige i stvarno želim ostati na tom. Razgovarali smo i mislim da je moja greška bila što smo pričali o tome da očekujem da krene dalje. Nismo izričito razgovarali o razmjeni već što očekuje od vlastite karijere i mislim da je tu nastala rupa."

"U ovom poslu uvijek morate pretpostaviti da momčad ide prema naprijed. Ako je postojao nesporazum, ispričavam mu se, to nisam mislio", dodao je Ujiri, a prenosi ESPN.

Što sam DeRozan smatra o ovakvoj isprici pokazao je na svom Instagram profilu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!