Košarka

David Robinson: "Leonard je jako tiha osoba i mislim da je to svima otežalo razumijevanje situacije"

Petar Jenjić • utorak, 24.07.2018.
David Robinson: "Leonard je jako tiha osoba i mislim da je to svima otežalo razumijevanje situacije"
Foto: EPA

Nekadašnji član San Antonio Spursa David Robinson osvrnuo se kako je bilo jako teško razgovarati s Kawhijem Leonardom tijekom njegovog boravka u klubu...

Saga oko Kawhija Leonarda završena je njegovim odlaskom u Toronto Raptorse, kao i Dannyja Greena, dok su na drugu stranu otišli DeMar DeRozan i Jakob Pöltl. U razgovoru za ESPN na njegov se odlazak osvrnuo i legendarni igrač Spursa David Robinson koji je istaknuo kako je bilo jako teško razgovarati s njim.

"On je jako težak čovjek, jako je tih. Pokušao sam nekoliko puta doprijeti do njega, ali ništa nije uspijevalo. Mislim da smo razgovarali jako puno puta i na prste jedne ruke mogu prebrojati koliko mi je riječi rekao. Jako je tiha osoba i mislim da je to otežalo svima kako bi razumjeli situaciju tijekom ovog vremena."

"San Antonio očito ima reputaciju brige oko vlastitih igrača pa možda čak i previše. Sada odjednom imate čovjeka koji kaže kako osjeća pritisak da igra. Naravno, to je teško jer ne znate što trebate napraviti. Obično ne riskiramo zdravlje igrača, ali ako igrač nije sretan mora otići negdje gdje može igrati i mislim da je klub napravio jako dobar posao po tom pitanju. Mislim da ćemo nastaviti gledati u budućnost i da ćemo nastaviti rasti", dodaje Robinson, a prenosi ESPN.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!