Nogomet

Mbappe stavio Luku Modrića u top 5 igrača koji zaslužuju Zlatnu loptu

Jan Šneler • utorak, 24.07.2018.
Mbappe stavio Luku Modrića u top 5 igrača koji zaslužuju Zlatnu loptu
Foto: FaH

Već danima se priča o budućem dobitniku Zlatne lopte koju dodjeljuje France Football, a upravo za taj časopis, francuski napadač Kylian Mbappe otkrio je koga vidim među najužim favoritima...

Netom nakon završenog Svjetskog prvenstva u Rusiji počele su sve jače glasine i prognoze tko bi trebao osvojiti Zlatnu loptu, godišnju nagradu časopisa France Footballa za najboljeg nogometaša godine.

Kao jedan od najistaknutijih nogometaša koji su favoriti za osvajanje ističe se i kapetan Hrvatske, Luka Modrić, ujedno i najbolji igrač Svjetskog prvenstva u Rusiji. Sličnog stava je i Kylian Mbappe, najbolji mladi igrač s posljednje svjetske smotre, koji je otkrio svojih pet favorita.

"To su Neymar, Cristiano Ronaldo, Luka Modrić i Raphael Varane. Za kraj, dodao bih i sebe u tu grupu igrača", rekao je Mbappe za France Football.

Svi su se iznenadili što mladi francuski napadač nije uvrstio Lionela Messija u tu kategoriju, a svakako pohvale za odličnu sezonu i sjajne brojke zaslužuje i Mohamed Salah, napadač Liverpoola koji je postigao čak 44 pogodaka za engleski klub prošle sezone.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!