Rukomet

Vujović nakon pobjede: "Poticaj da možemo doći do što boljeg plasmana"

Sportnet, Petar Jenjić • srijeda, 25.07.2018.
Vujović nakon pobjede: "Poticaj da možemo doći do što boljeg plasmana"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatska rukometna reprezentacija do 20 godina upisala je pobjedu protiv Portugala i sada ide u razigravanje od petog do osmog mjesta na Europskom prvenstvu. Izbornik Vladimir Vujović kazao je kako je ovo dobar poticaj momčadi za sljedeće utakmice...

Pobjedu 30:23 upisala je hrvatska rukometna reprezentacija do 20 godina u posljednjem susretu skupine protiv Portugala. Sada preostaje razigravanje od petog do osmog mjesta koje počinje 27. srpnja.

Izbornik Vladimir Vujović rekao je kako je važno bilo prekinuti niz poraza.

"Pobjeda je ovo koja nam puno znači jer smo prekinuli niz od dvije izgubljene utakmice. Iako ovaj susret nije imao rezultatsku vrijednost, dobar je poticaj da u borbi za plasman od petog do osmog mjesta možemo doći do što boljeg plasmana."

Sličnog je razmišljanja i najbolji strijelac utakmice Adrian Miličević koji je postigao šest golova.

"Nakon dva teška poraza sigurno da nam je malo laknulo nakon ove pobjede. Potrudili smo se i skupili glave u dan i pol i uspjeli pobijediti. Imamo još dvije utakmice do kraja. Nadam se da ćemo i to okončati pobjedama pa da koliko toliko zadovoljni idemo kućama."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10825.07.2018. u 18:21
    "Pobjedu 30:23 upisala je hrvatska rukometna reprezentacija do 20 godina u posljednjem susretu skupine protiv Portugala, a time ujedno upisala i prvu pobjedu na turniru"??????????????htjeli ste reci nanjeli Portugalu prvi poraz??nasi imaju dvije pobjede iz prve faze, inace ne bi bili u... [više na forumu]
    narada108