Košarka

James: "Sretan sam što sam dio Lakersa, oni su šampionska franšiza"

Jan Šneler • ponedjeljak, 30.07.2018.
James: "Sretan sam što sam dio Lakersa, oni su šampionska franšiza"
Foto: EPA

Najbolji košarkaš današnjice i novi član Los Angeles Lakersa LeBron James na svojoj službenoj stranici otkrio je razloge zbog kojih je napravio veliki prijelaz ovo ljeto...

Definitivno najveća priča ovogodišnje predsezone u NBA ligi je dolazak LeBrona Jamesa u Zapadnu konferenciju, točnije u redove Los Angeles Lakersa. Puno se nagađalo proteklih mjeseci gdje će James nastaviti svoju karijeru, a spomenuti su bili gotovo svi klubovi u Ligi. Na kraju, James se odlučio za Lakerse i otkrio kako to nije bila ishitrena odluka.

"Biti u mogućnosti igrati u klubu s takvom povijesti te surađivati s Magicom Johnsonom, s nekime koga ste gledali kao dijete i divili ste mu se, to je nevjerojatno. Postoji pravo vrijeme za sve. Za mene je ono sada. Uzbuđen sam što ću biti dio Lakersa, sretan jer vjerujem da su oni povijesna i šampionska franšiza i to je ono čemu ćemo težiti. Sretan sam što sam dio te kulture", rekao je James za svoju službenu stranicu.

Proslavljeni američki košarkaš pokazao je kako misli vrlo ozbiljno. Iako ima već 33 godine, potpisao je 156 milijuna dolara vrijedan ugovor na sljedeće četiri godine. Jednako tako, u klubu misle ozbiljno te su odmah doveli Rajona Ronda, Lancea Stephensona i JaVale McGeeja s kojima će upotpuniti roster. Koliko će James napraviti s Lakersima je pitanje, ali jedno je sigurno. Svi koji su govorili da nikada neće otići na daleko teži i konkurentniji Zapad, bili su u krivu. Uskoro nas očekuje početak jedne od najzanimljivijih NBA sezona posljednjih godina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!