Košarka

Wade: "Bilo bi potpuno pogrešno otpisati LeBrona i Lakerse"

Branimir Korać • utorak, 31.07.2018.
Wade: "Bilo bi potpuno pogrešno otpisati LeBrona i Lakerse"
Foto: EPA

Bez obzira kako čudno Los Angeles Lakersi izgledali na papiru, ne treba ih otpisati iz borbe za visok plasman. Dwyane Wade smatra kako se LeBron James priprema za novo finale...

Dosta je onih koji smatraju kako ovi Los Angeles Lakersi izgledaju poput tempirane bombe. U pravu su. Momčad je to puna talenta, ali i karaktera koji mogu eksplodirati u svakom trenutku i stvoriti probleme. Puno je tu ega koji će trebati namiriti, a ostaje pitanje kako će to sve u konačnici izgledati.

Dwyane Wade nema nikakve dvojbe - Lakersi se ne smiju otpisati, a glavni razlog je LeBron James.

"Nemojte otpisivati LeBrona, takvo što bilo bi potpuno pogrešno. Mislim da se on u svojoj glavi iz sezone u sezonu priprema isključivo na finale. To je blažena sposobnost uz talent koji mu je pružen. Odlazak u Lakerse definitivno je još jedno nevjerojatno poglavlje u njegovoj karijeri, svi ćemo s velikim zanimanjem pratiti kako će se sve odvijati, ali nikada tog čovjeka ne bih otpisao", poručuje Wade.

Wade i James igrali su odlično zajedno u Miamiju, a jedno vrijeme proveli su i u Cavsima. Ostali su u sjajnim odnosima pa se čak spominjalo i da bi ga mogao dovesti u Lakerse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!