Nogomet

Hajduk krenuo za Sofiju, Nižić ostao u Splitu

Mihaela Bradovski • utorak, 31.07.2018.
Hajduk krenuo za Sofiju, Nižić ostao u Splitu
Foto: FaH

Nogometaši Hajduka otputovali su na uzvrat u Sofiju gdje ih očekuje drugi dvoboj protiv Slavije. U tom susretu bit će značajno oslabljeni, a otpao je i kapetan Zoran Nižić...

Prvi susret drugog pretkola Europske lige između Hajduka i Slavije odigran je u Splitu i završen je pobjedom Splićana 1:0. Uz dosta muke Hajduk je slavio protiv organiziranih i zatvorenih Bugara, a na gostovanje odlaze u ne baš idealnoj situaciji.

Hajduk je ostao bez oba vratara, Josip Posavec i Tomislav Duka otpali su zbog ozljeda, a posljednji koji je otpao s popisa putnika je kapetan Zoran Nižić koji je zaradio ozljedu u Osijeku, no otpao je zbog, službeno, visoke temperature.

U prilog Hajduku ne idu niti posljednji nastupi ove dvije momčadi. Hajduk je odigrao dosta loše u Osijeku i upisao vrlo visok poraz, a Slavia je s druge strane s 4:2 slavila u Plovdivu protiv Lokomotiva i pokazala da zna i zabiti, a ne se samo dobro braniti.

Željko Kopić ima puno problema, nekako su najizraženiji na vratarskoj poziciji gdje će braniti Marin Ljubić koji je prošle sezone bio u B momčadi, a njegova zamjena bit će Davor Matijaš.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!