Nogomet

Bjelica: "Očekujemo dobar rezultat, a to je u ovom slučaju pobjeda"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 06.08.2018.
Bjelica: "Očekujemo dobar rezultat, a to je u ovom slučaju pobjeda"
Foto: FaH

Dinamo se u Kazahstanu priprema za prvi dvoboj trećeg pretkola Lige prvaka protiv Astana, a iz modrog tabora stižu optimistične najave...

Trener Dinama vjeruje u svoju momčad i u igrače koji će istrčati na travnjak Astane. Iako je svjestan kako je protivnik vrlo neugodan, Nenad Bjelica traži pobjedu.

"Očekujemo dobar rezultat, a to je u ovom slučaju pobjeda. Astana je dobra i vrlo iskusna momčad i pred nama je težak zadatak, ali nadamo se prolazu. Vjerujemo u šanse za pobjedu, vjerovao bih i da igramo protiv Real Madrida. Ovdje nije lako pobijediti, bolje momčadi ovdje su se mučile, ali vjerujem u našu momčad i da ćemo doći do pozitivnog rezultata", ističe Bjelica.

U drugom pretkolu Dinamo je nadigrao Hapoel Beer Shevu, a Bjelica tvrdi kako niti u tom susretu iskustvo provnika nije presudilo.

"S ovim igračima igrali smo i protiv Hapoela koji je također vrlo iskusna momčad, ali smo te susrete odradili jako dobro. Astana je u prednosti zbog tog iskustva, ali mi vjerujemo u svoju mladost i talent. Astana je jako dobra momčad, ali teško mi je procijeniti je li bolja od Hapoela."

Na suprotnoj strani stajat će Marin Tomasov kojeg Nenad Bjelica vrlo cijeni, a Marin Leovac dobro poznaje još kao suigrača iz Rijeke.

"Tomasov je odličan igrač, pokazao je to još dok je igrao u Hrvatskoj, a i ovdje igra sjajno. Dobro je što hrvatski nogomet prezentira na ovakav način", smatra Bjelica, a Leovac dodaje: "Brz je, voli igru jedan na jedan, ide okomito na gol i traži udarac. Jako je dobar."

Dinamo će se morati u kratkom roku prilagoditi i na vremensku razliku, ali Leovac i Bjelica smatraju kako to neće predstavljati toliki problem.

Susret je na rasporedu od 16 sati po hrvatskom vremenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!