Nogomet

VIDEO: Steaua u drugom poluvremenu do preokreta i pobjede u Mediasu

Branimir Korać • nedjelja, 12.08.2018.
VIDEO: Steaua u drugom poluvremenu do preokreta i pobjede u Mediasu
Foto: FaH

Steaua u četvrtak dočekuje Hajduk u uzvratnom dvoboju trećeg pretkola Europske lige, očekuje se iznimno zanimljiv dvoboj u Bukureštu, a uoči tog susreta Rumunji su u prvenstvu svladali u gostima Gaz Metan...

Nakon neuvjerljivog ulaska u sezonu i samo jednog boda u prva dva kola, Steaua je povezala dvije pobjede. U prošlom kolu s 4:0 pregazila je Poli Iasi, a sada je u gostima bila bolja od Gaz Metana.

Gaz Metan je na svom stadionu imao vodstvo, u prvom poluvremenu bio apsolutno bolji protivnik, ali u nastavku susreta Steaua je odigrala na puno višoj razini te upisala pobjedu.

I dok gosti u prvih 45 minuta nisu uopće zaprijetili, Boubacar Fofana u završnici prvog dijela doveo je Gaz Metan do zaslužene prednosti.

Domaćin ipak nije nastavio u istom ritmu i u nastavku, Steaua je podignula igru i pogocima Morutana, Gnoherea i Comana napravila potpuni preokret i slavila s 3:1 uz nastup Antonija Jakoliša svih 90 minuta.

Tri momčadi nakon četvrtog kola imaju po sedam bodova, a među njima su i Steaua i Gaz Metan. Samo vodeći Cluj ima bod više.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!