Nogomet

Bjelica: "Dinamo može bolje i nadam se da će biti još bolji u uzvratu"

gnkdinamo.hr • četvrtak, 23.08.2018.
Bjelica: "Dinamo može bolje i nadam se da će biti još bolji u uzvratu"
Foto: EPA

Dinamo je remizirao u Bernu s Young Boysima i u dobrom raspoloženju čeka uzvrat u maksimiru. Nenad Bjelica očekuje još bolji nastup...

Trener Dinama Nenad Bjelica izrazio je zadovoljstvo utakmicom u razgovoru za HRT odmah po završetku susreta i 1:1 remija s Young Boysima.

"U Beer-Shevi je bilo slično, na poluvremenu smo obavili dobar razgovor s dečkima. Momčad ima karakter. Birali smo igrače s karakterom i mislimo da to imaju", istaknuo je Bjelica pa dodao: "U drugom poluvremenu je bilo dosta školske kontre, ali nažalost nismo zabili. Zadovoljan sam ovim rezultatom. Nadam se velikoj podršci naših navijača i punom Maksimiru."

Što Dinamo treba promijeniti za uzvrat?

"Imali smo problema s dugim loptama. Dinamo može bolje i nadam se da će biti još bolji u uzvratu", zaključio je Bjelica u razgovoru s Dragom Ćosićem za HRT.

Nakon susreta u Bernu gdje je Dinamo izborio 1:1 remi protiv Young Boysa, Mislav Oršić je izjavio:

"Utakmica je bila dosta teška. Primili smo gol odmah na početku i to je usmjerilo susret. Nismo imali neke šanse u prvom dijelu. U drugom nam je bilo puno lakše, izjednačili smo i ostvarili pozitivan rezultat. U uzvratu igramo doma, pred našim navijačima, nadamo se dobrom rezultatu i prolazu u Ligu prvaka. Mislim da smo svi zadovoljni pozitivnim rezultatom u Bernu. Sretan sam naravno i zbog svog pogotka. Bilo bi lijepo da Maksimir bude pun, treba nam podrška navijača", rekao je strijelac izjednačujućeg pogotka za Dinamo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!