Nogomet

VIDEO: Club Brugge u derbiju bolji od Anderlechta, Santini sudjelovao kod pogotka

Branimir Korać • nedjelja, 26.08.2018.
VIDEO: Club Brugge u derbiju bolji od Anderlechta, Santini sudjelovao kod pogotka
Foto: EPA

Veliki derbi belgijskog nogometa između Club Bruggea i Anderlechta okončan je pobjedom domaćina koji je tako preuzeo vodeću poziciju na ljestvici...

Hrvati iz Club Bruggea bili su uspješniji od Hrvata iz Anderlechta i smijenili su klub iz glavnog belgijskog grada s vrha ljestvice. Anderlecht je doputovao na ovo gostovanje kao prvoplasirani na ljestvici i sa stopostotnim učinkom, ali nije ostao neporažen i u Bruggeu.

Sva tri pogotka postignuta su u prvom poluvremenu, u nastavku su gosti pokušali doći do poravnanja, ali obrana domaćina odbijala je njihove napade.

Već u trećoj minuti domaćin je stigao do vodstva golom Nigerijca Emmanuela Dennisa, a Anderlecht je poravnao u 19. minuti. Nakon ubačene lopte s lijeve strane, Ivan Santini nije uspio do nje doći već ju je samo malo skrenuo petom, dovoljno da ona dođe do Knowledgea Musone koji poravnava na 1:1.

Ipak prije odlaska na odmor domaćin dolazi do novog vodstva pogotkom Hansa Vanakena za 2:1 što je i ostao rezultat ovog susreta.

U Lekinom sastavu Karlo Letica i Matej Mitrović odradili su svih 90 minuta, a kod gostiju cijelu utakmicu odigrali su Antonio Milić i Ivan Santini.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!