Tenis

Škugor i Inglot u dva seta do drugog kola US Opena

Petar Jenjić • četvrtak, 30.08.2018.
Škugor i Inglot u dva seta do drugog kola US Opena

Franko Škugor i Dominic Inglot plasirali su se u drugo kolo US Opena u konkurenciji parova. U dva su seta bili bolji od Roberta Lindstedta i Rajeeva Rama...

Plasman u drugo kolo US Opena ostvario je Franko Škugor koji u New Yorku nastupa u paru s Britancem Dominicom Inglotom. 16. nositelji na posljednjem Grand Slamu sezone do pobjede su stigli u dva seta.

Robert Lindstedt i Rajeev Ram pružili su odličan otpor, no Inglot i Škugor slavlje su ostvarili nakon sat i 44 minute igre sa 6:4, 7:6. U drugom kolu čekaju bolje iz dvoboja Norrie/Schwartzman - Lajović/Tsitsipas.

Samo jedan break vidjeli smo u cijelom prvom setu, a on je otišao na stranu britansko-hrvatske kombinacije koja je oduzela servis u pravom trenutku, pri vodstvu 5:4. Povela je 15:40, a zatim iskoristila drugu set loptu.

Drugi je set ponovno bio izjednačen, a otišao je u još neizvjesniji tie-break. Pri vodstvu 6:5 i 7:6 Lindstedt i Ram imali su set lopte, no nisu ih uspjeli iskoristiti. Ukupno treću meč loptu zato su uzeli Škugor i Inglot koji su slavili s 11:9.

US Open, 1. kolo:
Dominic Inglot/Franko Škugor (16) - Robert Lindstedt/Rajeev Ram 6:4, 7:6 (9)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!