Nogomet

Ronaldov menadžer poručio: "Smiješno je da Ronaldo nije dobio nagradu za najboljeg igrača"

Branimir Korać • petak, 31.08.2018.
Ronaldov menadžer poručio: "Smiješno je da Ronaldo nije dobio nagradu za najboljeg igrača"
Foto: FaH

Jedan od najmoćnijih menadžera svijeta, Jorge Mendes, smatra kako je Cristiano Ronaldo trebao dobiti nagradu za najboljeg igrača, a ne Luka Modrić...

Cristiano Ronaldo nije se niti pojavio na dodjeli nagrada najboljima u prošloj sezoni, a španjolski mediji tvrde kako je odlučio ostati u Torinu jer je znao da neće dobiti glavnu nagradu.

Zadovoljan nije bio niti "supermenadžer" Jorge Mendes koji je za portugalski Record kritizirao odluku da se Modrić proglasi najboljim.

"Cristiano je postigao 15 golova u Ligi prvaka, a Real Madrid je ponovno osvojio natjecanje. Odluka je smiješna, Ronaldo je najbolji."

Zanimljivo je bilo i nakon dodjele nagrada kada su novinari došli do Florentina Pereza koji se okomio na Inter i pokušaje milanskog kluba da dovede Modrića. Perez ga je optužio da je pokušao Modrića dobiti besplatno.

"Pokušali su dovesti našu 'desetku' bez plaćanja. Prvi put u životu dogodilo mi se takvo što."

Javier Zanetti poručio je da će Inter kao klub reagirati na takve tvrdnje nakon što unutar klupskih struktura razmotre moguće poteze.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.08.2018. u 16:37
    kompleksi rade, ala gušta!
    Obrisan korisnik
  • danchy31.08.2018. u 15:13
    mali čovjek...
    danchy
  • cameosis31.08.2018. u 13:04
    a ljudi božji, javlja se tamo neki portugalski lapan koji je menadžer netkom drugom portugalskom lapanu i odmah su to vijesti danas ... da se radi o nekom igraču kojeg bi se trebalo znati, u redu …svaki poluproizvod bi se danas htio mjeriti s modrićem, smiješno.
    cameosis
  • Pope John Paul II31.08.2018. u 12:17
    Pa realno u pravo je jer Ronaldo je bio najbolji igrač Reala u prošloj sezoni i on je glavni razlog zašto su oni osvojili lp lani a i prijašnjih godina a ni na sp-u nije baš bio samo prolazan igrač nego je puno pokazao no sreća pa će vjerojatno jedina bitna nagrada( lopta france footbala) ispravit... [više na forumu]
    Pope John Paul II