Nogomet

Bivši meksički izbornik preuzeo reprezentaciju Paragvaja

Branimir Korać • utorak, 04.09.2018.
Bivši meksički izbornik preuzeo reprezentaciju Paragvaja
Foto: EPA

Paragvaj je dobio novog izbornika i to nakon dugačke potrage koja je okončana angažmanom onog koji im je i bio prvi izbor...

Donedavni izbornik Meksika Juan Carlos Osorio preuzeo je reprezentaciju Paragvaja. Osorio je potvrđen u ponedjeljak čime su u Savezu doveli na klupu trenera kojem su se i nadali.

Kolumbijski stručnjak najavio je još prije odlaska na Svjetsko prvenstvo kako će napustiti klupu Meksika, Meksikanci su se nadali kako bi se ipak mogao predomisliti, ali do toga nije došlo i krenuo je u potragu za nmovim izazovom.

S Paragvajskim nogometnim savezom potpisao je ugovor za dva velika natjecanja i to Copa Americu sljedeće godine te kvalifikacije i Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

S Meksikom je u Rusiji izborio prolazak skupine te ušao u osminu finala, ali nije uspio prekinuti niz i Meksiko je sedmi put zaredom eliminiran u ovoj fazi natjecanja.

Nakon što je napustio klupu, spominjao se u kontekstu preuzimanja SAD-a i Kolumbije, ali Paragvajci su bili uporni i doveli ga na svoju klupu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!