Nogomet

Vida ipak nije teže ozlijeđen, kost nadlaktice nije stradala

Branimir Korać • petak, 07.09.2018.
Vida ipak nije teže ozlijeđen, kost nadlaktice nije stradala
Foto: EPA

Domagoj Vida morao je napustiti igru još tijekom prvog poluvremena susreta u Faru, ali kasniji pregledi utvrdili su kako ipak nije teže ozlijeđen...

Dobre vijesti došle su vezane uz Domagoja Vidu koji je zaradio ozljedu polovicom prvog poluvremena protiv Portugala. Do ozljede je došlo nesretno, nanio mu ju je Lovre Kalinić na 20-ak metara od hrvatskog gola.

Naime u 25. minuti Andre Silva sjurio se prema hrvatskom golu, Kalinić je istrčao i pokušao presjeći loptu, Vida je bio brži i uklizavanjem ju je odnio, ali Kalinić ga je zahvatio punim udarcem po unutarnjem dijelu nadlaktice.

Odmah je bilo jasno kako je branič hrvatske reprezentacije ozlijeđen, ali je ipak nakon pružene pomoći nastavio igru. Bolovi su bili prejaki, utjecalo je to i na njegovo postavljanje kod gola Pepea za poravnanje te je Vida ipak morao napustiti travnjak.

Nakon susreta izbornik Dalić nije bio siguran koliko je ozljeda teška, a nakon pregleda stigle su ohrabrujuće vijesti.

"Domagoj Vida zadobio je protiv Portugala jaku kontuziju nadlaktice, no na pregledu se nisu vidjele nikakve koštane ozljede i trebao bi uskoro biti spreman", poručeno je iz Saveza.

Vida će propustiti dvoboj protiv Španjolske u Ligi nacija, ali srećom neće duže pauzirati.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!