Nogomet

Danska ponovno s najjačim snagama, postignut dogovor igrača i Saveza

Mihaela Bradovski • petak, 07.09.2018.
Danska ponovno s najjačim snagama, postignut dogovor igrača i Saveza
Foto: FaH

Nakon što je u prijateljskoj utakmici protiv Slovačke nastupila bez profesionalaca i s amaterima te nekolicinom futsal igrača, Danska će protiv Walesa ipak nastupiti s najjačim snagama...

Ljudi iz Saveza i danski profesionalci postigli su dogovor o povratku najboljih igrača u reprezentaciju čime će Danska protiv Walesa igrati u najjačem sastavu. Iako su iz Saveza tvrdili kako nema šanse za pregovore neposredno prije utakmice, privremeni dogovor oko marketinsških i sponzorskih ugovora je postignut i u prvom susretu Lige navija za Dansku neće igrati amateri.

Kako su Danci upozoreni da bi odgađanje utakmice već protiv Slovačke dovelo do suspenzije i zabrane igranja, iz Saveza su se okrenuli javnom pozivu igračima u reprezentaciju nakon što su ih odbili svi igrači i iz prve i druge lige.

"Dobro ja ze reprezentaciju i sve u danskom nogometu da možemo igrati s najjačom postavom u Ligi nacija. Drago mi je da se možemo napokon okrenuti sportu", istaknuo je predsjednik Danskog nogometnog saveza Jesper Moller.

Konačni dogovor oko višegodišnjeg ugovora je prolongiran za neko kraće vrijeme, naime potvrđeno je kako se konačan dogovor mora postići do dvoboja s Irskom sljedećeg mjeseca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!