Nogomet

Livaja: "Hvala izborniku što mi je pružio šansu, nadam se da ću opravdati njegova očekivanja"

hns.family, Petar Jenjić • nedjelja, 09.09.2018.
Livaja: "Hvala izborniku što mi je pružio šansu, nadam se da ću opravdati njegova očekivanja"
Foto: EPA

Marko Livaja bio je još jedan od onih koji je debitirao za Hrvatsku u prijateljskoj utakmici protiv Portugala te se nada prilici i protiv Španjolske...

Debi za hrvatsku nogometnu reprezentaciju protiv Portugala upisao je i Marko Livaja koji je zahvalan što je dobio šansu.

"Hvala izborniku što mi je pružio šansu, stvarno sam ponosan i nadam se da ću opravdati njegova očekivanja. Mnogo mi se toga događalo dok sam bio mlad, imao sam uspona i padova u karijeri, a pokazalo se da mi je bila dobra odluka rano otići u inozemstvo. Sada sam se pronašao u Grčkoj, tamo me poštuju i nadam se da ću dugo ostati."

Konkurencija u reprezentaciji uvijek je velika, a u budućnosti bez Marija Mandžukića čiji će odlazak biti teško nadomjestiti.

"Normalno je da napadač uvijek očekuje postići pogodak, ali najvažnije je dobro odigrati protiv snažnog suparnika. Mandžukić je kroz svoje godine u reprezentaciji dokazao da je veliki radnik, mnogo je toga napravio i teško ćemo ga nadomjestiti, ali svi ćemo pomoći reprezentaciji koliko možemo."

Hrvatsku sada čeka novi, težak protivnik. Na početku Lige nacija Vatreni će gostovati kod Španjolske.

"Španjolska je težak suparnik, koji nije bio na očekivanoj razini na prošlim velikim natjecanjima, ali sada ima mnogo mladih i talentiranih igrača. Svi će nas sada gledati i očekujem kvalitetnu utakmicu, a imamo poseban motiv dobro odigrati nakon fenomenalnog Svjetskog prvenstva. Modrić i Rakitić u veznom redu bit će nam velika pomoć, s njima se uvijek očekuju veliki rezultati. Svi su momci super, većinu njih znam iz mlađih kategorija, a sve što se priča o atmosferi među Vatrenima je istina", dodao je Livaja.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!