Nogomet

VIDEO: Poljaci remizirali, Sjeverni Irci i Englezi upisali pobjede

Petar Jenjić • utorak, 11.09.2018.
VIDEO: Poljaci remizirali, Sjeverni Irci i Englezi upisali pobjede
Foto: EPA

Odigrane su tri prijateljske utakmice u kojima su do pobjeda stigli Sjeverna Irska i Engleska. Gordi Albion minimalno je slavio protiv Švicarske, dok su Sjeverni Irci s 3:0 bili bolji od Izraela. Jedini remi vidjeli smo u Wroclawu gdje je Poljska odigrala 1:1 s Irskom...

Nakon remija s Talijanima u Ligi nacija nogometaši Poljske odigrali su 1:1 i protiv Irske u prijateljskoj utakmici u Wroclawu.

Nakon prvih 45 minuta nije bilo pogodaka, a u 53. minuti u vodstvo su stigli gosti. Ubacio je Callum O'Dowda, a glavom loptu u gol skrenuo Aiden O'Brien.

Ipak, do kraja utakmice domaćin je stigao do izjednačenja. U 87. minuti lijepo su kombinirali Karol Linetty i Mateusz Klich, a potonji je uspio zatresti mrežu.

Sjeverna Irska nije imala prevelikih problema protiv Izraela kojeg je uspjela pobijediti s 3:0. Već do poluvremena domaćin je imao dva pogotka prednosti, strijelci su bili Steven Davis i Stuart Dallas.

U nastavku utakmice domaćin je postigao još jedan gol, a strijelac je bio Gavin White u 67. minute, dvije minute nakon ulaska u igru.

Ovom pobjedom se uspjela Sjeverna Irska malo oporaviti od poraza od Bosne i Hercegovine u Ligi nacija, dok je Izraelu ovo četvrti uzastopni poraz u natjecateljskim utakmicama.

Engleska je bila domaćin Švicarskoj na stadionu "King Power" u Leicesteru gdje je stigla do minimalne pobjede.

Jedini pogodak vidjeli smo u 54. minuti kada je Kyle Walker centrirao, a Marcus Rashford skrenuo loptu u mrežu.

Prijateljske utakmice:
Poljska - Irska 1:1
Sjeverna Irska - Izrael 3:0
Engleska - Švicarska 1:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!