Nogomet

Mourinho: "Neka nam Federer bude primjer, pobjeđuje i na podlogama koje ne voli"

Mihaela Bradovski • utorak, 18.09.2018.
Mourinho: "Neka nam Federer bude primjer, pobjeđuje i na podlogama koje ne voli"
Foto: EPA

Manchester United ovosezonsko izdanje Lige prvaka otvara u Bernu protiv Young Boysa, Engleze brine što će igrati na umjetnoj travi, ali Jose Mourinho traži od svojih igrača da ne razmišljaju o tome...

Young Boysi u Bernu igraju na umjetnoj travi što je određena prednost u odnosu na ostale protivnike, pa i Manchester United. Govorio je o tome i Jose Mourinho nakon Uefinog sastanka u Ženevi, ali sada spušta loptu na zemlju i ne želi tome pridavati veliku pozornost.

"Ne želim to koristiti kao izgovor za eventualni lošiji nastup. Svi znaju da je drugačije igrati na umjetnoj travi, ali sve što sam imao za reći već sam rekao. Ovo je Švicarska, dom jednog od najboljih tenisača u povijesti. Neka nam Federer bude primjer. Siguran sam da niti on ne voli igrati na svim podlogama, ali mora igrati i pobjeđuje i na podlogama koje ne voli", rekao je Mourinho.

Portugalski stručnjak još uvijek nije siguran s kojom postavom će krenuti u ovaj susret. Ima još nekih dvojbi i otklonit će ih na dan utakmice. Među kandidate za nastup vraća se Marcus Rashford koji je propustio gostovanje na Vicarage Roadu zbog suspenzije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!