Nogomet

Klopp: "Promijenili smo sustav jer smo očekivali da će i oni igrati puno drugačije"

Jan Šneler • srijeda, 19.09.2018.
Klopp: "Promijenili smo sustav jer smo očekivali da će i oni igrati puno drugačije"
Foto: EPA

Presretno je izgledao Jurgen Klopp u sudačkoj nadoknadi kada je Roberto Firmino sjajnim pogotkom donio novu prednost Liverpoola, ujedno i konačnu pobjedu...

Liverpool ponovno izgleda sjajno. Iako ima još nekolicinu igrača koje polako navikava na prvu postavu, trener Liverpoola Jurgen Klopp sve više pokazuje kako njegova momčad ima kapacitet za najveće domete. Također, ništa manje nije važna niti puno duža klupa te sada njemački trener može slatko sanjati s pomisli na brojni roster.

"Jako je važno da smo krenuli ovako. Bili smo snažniji i dobri s loptom. Promijenili smo sustav jer smo očekivali da će i oni igrati puno drugačije. Trebali smo biti fokusirani i pokriti što više prostora. Ovo je sjajan početak za nas. Nadam se da ćemo nastaviti rasti u skladu s tim", izjavu Kloppa prenosi The Independent.

Jedan od onih koji je odigrao odličnu utakmicu je Daniel Sturridge. Iako je bilo čuđenja jer Klopp misli Sturridgea uklopiti u svoj sustav, mnogi su bili skeptični i konstantno ga podcjenjivali.

"Sturridge je odradio sjajan posao. Nikada ga nisam vidio spremnijeg nego u tom trenutku. Bili smo jači i bolji u kontroli lopte i bilo nam je potrebno puno koncentracije i zaustavljanja eventualnih "pukotina" u obrani.", rekao je Sturridge.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!