Nogomet

Kovač: "Moramo ostati koncentrirani, znamo da nas sada svi hoće pobijediti"

Branimir Korać • četvrtak, 20.09.2018.
Kovač: "Moramo ostati koncentrirani, znamo da nas sada svi hoće pobijediti"
Foto: EPA

Niko Kovač ima savršen start s Bayernom u novu sezonu. Otkako je preuzeo klupu Bayerna, bilježi samo i isključivo pobjede u službenim susretima...

Bayernovi igrači, navijači i općenito svi u klubu oduševljeni su Nikom Kovačem, njegovim pristupom igračima, treninzima i vođenjem utakmice. Nije ni čudno, Bayern igra sjajno, niže isključivo pobjede i brzo je zaboravio Juppa Heynckesa.

Nakon osvajanja Superkupa, prolaska u drugo kolo DFB Pokala i savršenog starta u Bundesligi, Bayern je i u Ligi prvaka krenuo sjajno te upisao pobjedu u prvom kolu u gostima kod Benfice.

Kovač je bio zadovoljan nakon susreta, no smatra da je Bayern trebao i ranije dovršiti posao.

"Htjeli smo dobar start u Bundesligi i Ligi prvaka. Znali smo da je Benfica vrlo dobra momčad koja igra otvoreno i okomito te traži najkraći put do gola. Morali smo se boriti, imali smo i dosta prilika, ali nismo ih realizirali. Mogli smo i ranije dovršiti posao. Želimo otići što je dalje moguće u Ligi prvaka, znamo da nas sada svi hoće pobijediti", rekao je Kovač.

Trener Benfice Rui Vitoria bio je kratak i jasan. "Htjeli smo pobjedu, ali igrali smo protiv jedne od najboljih europskih momčadi i nije bilo moguće uzeti bodove."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!