Nogomet

Lippi: "Ronaldo je dobio crveni karton jer je netko imao halucinacije"

Branimir Korać • petak, 21.09.2018.
Lippi: "Ronaldo je dobio crveni karton jer je netko imao halucinacije"
Foto: EPA

Još uvijek se nije smirila priča oko isključenja Ronalda u Valenciji, a bivši talijanski izbornik Marcelo Lippi smatra kako je to bila idealna prilika za VAR koji se, inače, u Ligi prvaka još ne koristi...

Cristiano Ronaldo morao je napustiti travnjak u Valenciji već u 29. minuti nakon što je zaradio isključenje. Talijani tvrde kako nije bilo nikakvog razloga za isključenje, a tome se priklonio i Marcelo Lippi.

"Ronaldo je dobio crveni karton jer je netko imao halucinacije. Ne smiješ riskirati kompromitiranje utakmice, ali i cijelog natjecanja ovakvim potezom koji može završiti i s dvije utakmice suspenzije. UEFA mora reći kako je pogriješila i mora uvesti VAR u Ligu prvaka."

Lippi smatra kako ovo neće poremetiti Juventus kojeg i dalje vidi kao jednog od najvećih kandidata za osvajanje Lige prvaka.

"Juventus je spreman za sve. Favorit je Lige prvaka zajedno s Real Madridom, Barcelonom, Bayernom, Manchester Cityjem i PSG-om. Za razliku od prošle dvije godine, Juventus je definitivno u tom krugu."

Svega nekoliko dana prije gostovanja na Mestalli, Juventus je igrao prvenstveni dvoboj koji je obilježilo pljuvanje i isključenje Douglasa Coste.

"Bio je to ružan potez, neka razina ponašanja mora se znati. Taj slučaj je zaključen, kažnjen je i mora šutjeti. Ne vidim poveznicu između tog i Ronaldovog isključenja. Jedan je kriv zbog neopravdanog poteza, a drugi nije napravio ništa loše."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Zmazek21.09.2018. u 16:17
    6 kandidata nabrojeno a gdje su Liverpool i Atletico koji bi bas mogli igrati finale
    Zmazek