Nogomet

LUKA MODRIĆ IS THE BEST!!!

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 24.09.2018.
LUKA MODRIĆ IS THE BEST!!!
Foto: EPA

Fifina nagrada The Best pripala je Luki Modriću! Kapetan hrvatske reprezentacije odnio je i ovu nagradu ispred Ronalda i Salaha!

Prije dodjele nagrada Luka Modrić bio je prvi favorit i apsolutno zasluženo je i osvojio nagradu za najboljeg igrača svijeta prošle sezone! Cristiano Ronaldo ponovno se nije pojavio, to je već naznačilo kako nije ozbiljan kandidat za pobjedu, a Mohamed Salah nije ušao niti u najboljih 11.

"Velika je čast i sjajan osjećaj biti ovdje i dobiti ovaj trofej. Čestitam Cristianu i Mohamedu na sjajnoj sezoni. Hvala svim suigračima iz Reala i hrvatske reprezentacije, svim trenerima, bez njih ne bih ovo osvojio. Hvala obitelji, bez njih ne bih bio ovdje. Hvala navijačima na podršci, puno mi znači, hvala i svima koji su glasovali za mene. Reprezentacija iz 1998. godine bila nam je inspiracija i zbog nje smo vjerovali da možemo napraviti puno, rekao je Modrić prilikom dodjele nagrade.

21:53 - FIFA THE BEST

- Cristiano Ronaldo, Luka Modrić ili Mohamed Salah? LUKA MODRIĆ!

21:47 - NAJBOLJA NOGOMETAŠICA

- U konkurenciji su bile Ada Hegerberg, napadačica Lyona, Dzsenifer Marozsan, također iz Lyona te sveprisutna Marta. Nagradu odnosi - Marta!

21:36 - NAJBOLJIH 11 PROŠLE SEZONE

- David De Gea, Dani Alves, Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modrić, N'Golo Kante, Eden Hazard, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Cristiano Ronaldo. Ovo je najboljih 11 prošle sezone, Luka Modrić je četvrti put u najboljih 11!

21:31 - FIFA FAIR-PLAY

- Nagrada za fair-play ide Lennartu Thyju koji je propustio utakmicu u dresu Venla protiv PSV-a kako bi donirao matične stanice. Thy je zaradio velike pohvale za sve strane, ispred nogometa stavio je ljudski život.

21:25 - NAJBOLJI NAVIJAČI

- Nagrada za najbolje navijače ide Peruancima koji su doputovali u Rusiju preko pola svijeta i bodrili svoju reprezentaciju nakon dugo vremena na SP-u.

21:06 - NAJBOLJI TRENER ŽENSKE EKIPE

- Niti ovdje nije bilo iznenađenja, Reynald Pedros, trener Lyona koji je osvojio sve što je mogao osvojiti prošle sezone, najbolji je trener ženske ekipe.

21:01 - NAJBOLJI VRATAR

- Gigi Buffon ne brani titulu najboljeg vratara, a za nju se bore Thibaut Courtois, Kasper Schmeichel i Hugo Lloris. Još jednom očekivano - pobjedu odnosi Thibaut Courtois. Peter Schmeichel nije izgledao zadovoljno izborom.

20:55 - NAJBOLJI TRENER

- U najužoj konkurenciji našli su se Zlatko Dalić, Didier Deschamps i Zinedine Zidane. Arsene Wenger proglasio je najboljeg, a to je, očekivano, Didier Deschamps.

20:45 - FERENC PUSKAS NAGRADA

- Najljepši pogodak prošle sezone postigao je Mohamed Salah u dresu Liverpoola protiv Evertona.

20:38 - Idris Elba dodijelio je nagradu za novo lice godine - VAR-u. I teško je ne složiti se s njim.

20:30 - Počeo je program u Londonu.

20:27 -

20:13 - Osim što je Modrić u borbi za titulu najboljeg igrača svijeta, Zlatko Dalić je u najužem krugu kandidata za najboljeg trenera. Konkurencija je paklena, tu su Didier Deschamps, francuski izbornik i svjetski prvak te Zinedine Zidane koji je s Realom osvojio Ligu prvaka.

20:07 -

20:03 - Fifina nagrada The Best još je jedna velika nagrada koja se dodjeljuje ove godine. Među tri nominirana za najboljeg igrača je Luka Modrić, a protukandidati su mu Cristiano Ronaldo i Mohamed Salah. Ronaldo nije doputovao u London, slično kao i u izboru Uefe kada je izgubio od Modrića i nije se pojavio na dodjeli. Znači li to da je Ronaldo svjestan kako neće dobiti nagradu?

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!