Nogomet

Ramos: "Drago mi je kao da sam ja osvojio nagradu, Luki bih dao i Zlatnu loptu"

Branimir Korać • ponedjeljak, 24.09.2018.
Ramos: "Drago mi je kao da sam ja osvojio nagradu, Luki bih dao i Zlatnu loptu"
Foto: EPA

Sergio Ramos pravi društvo Luki Modriću u najboljih 11 u prošloj sezoni, a kapetan madridskog Reala ističe kako mu je drago što je Modrić odnio i glavnu nagradu...

Emotivan govor Luke Modrića, suze Zvonimira Bobana i prekid dominacije Cristiana Ronalda i Lea Messija obilježili su Fifin izbor najboljih u prošloj sezoni.

Biralo se i najboljih 11, a u idealnoj momčadi našli su se i Sergio Ramos i Luka Modrić koji su i ovdje bili nerazdvojni.

"Velika je privilegija što sam ponovno u društvu najboljih. Želim i dalje iz godine u godinu napredovat, a doći ovdje je veliko individualno priznanje", istaknuo je Ramos koji se tako izjednačio s Andresom Iniestom po broju ulazaka u najbolju momčad sezone.

"Ponosan sam što sam dostigao igrača kao što je Andres, nadam se da ću tako nastaviti još puno godina. Jako je teško igrati konstantno na ovoj razini, ovo je velika nagrada za rad i predanost te svu žrtvu udaljenosti od obitelji."

Ramos je sretan zbog Modrićevog izbora, a usput je poslao poruku i Leu Messiju i Cristianu Ronaldu.

"Bilo bi lijepo da su se ovdje popjavili i Leo i Cristiano. Drago mi je zbog Luke kao da sam ja osvojio nagradu, obilježio je jednu eru s našom momčadi. Tko god dobije Zlatnu loptu između Luke, Cristiana i lea bit će zasluženo, ja bih je dao Modriću."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!