Nogomet

Cristiano Ronaldo suspendiran na jednu utakmicu, može igrati protiv Manchester Uniteda

Branimir Korać • četvrtak, 27.09.2018.
Cristiano Ronaldo suspendiran na jednu utakmicu, može igrati protiv Manchester Uniteda
Foto: EPA

Cristiano Ronaldo saznao je sankcije za isključenje u dvoboju protiv Valencije, a kao što se i pretpostavljalo, propustit će samo jednu utakmicu..

Disciplinska komisija Uefe suspendirala je Cristiana Ronalda na jednu utakmicu zbog isključenja u dvoboju protiv Valencije. Ronaldo će tako propustiti dvoboj s Young Boysima sljedećeg tjedna, ali ono što je puno važnije za Juventus, moći će igrati protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu 23. listopada.

Podsjećamo, Ronaldo je isključen u Valenciji zbog navodnog povlačenja braniča Jeisona Murilla za kosu nakon dvoboju u 16 metara Valencije.

Ronaldo je napustio travnjak u suzama, nezadovoljan odlukom Felixa Brycha, a nakon toga u Juventusu su ponovno imali pune ruke posla pravdajući Ronalda na press konferencijama.

Inače, od njegovog dolaska u Juventus Massimiliano Allegri je u neobičnoj poziciji koja mu se sigurno ne sviđa previše. Umjesto da priča o momčadi, igri, protivniku, dio pressica mora trošiti riječi na Ronalda, od njegovog hvaljenja na startu kada je došao, preko branjenja kada nije zabijao, pa onda vapaja da je morao on dobiti nagrade, a ne Modrić i sve do isključenja u Valenciji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10827.09.2018. u 19:55
    Christiano, nemoj plakati duso moja, nego drz se pravila: "Ako niko ne smije tebi dirati friz,nemoj ni ti drugima," ;-)
    narada108