Nogomet

Puyol: "Messi je najbolji, ali ne može uvijek osvajati nagrade, onda bi morali dijeliti jednu za njega i drugu za ostale"

Branimir Korać • petak, 28.09.2018.
Puyol: "Messi je najbolji, ali ne može uvijek osvajati nagrade, onda bi morali dijeliti jednu za njega i drugu za ostale"
Foto: EPA

Barcelonina legenda Carles Puyol čestita Luki Modriću na osvojenoj nagradi The Best u izboru Fife, no ističe kako svi u nogometu znaju da je najbolji Leo Messi...

Za razliku od nekih koji se teško mire s činjenicom da je Luka Modrić osvojio nagradu za najboljeg u prošloj sezoni u izboru Fife, Carles Puyol mu je čestitao.

"Nikada ne možete znati što tko analizira kada su u pitanju te individualne nagrade. Moramo poštovati svaku odluku, ali ljudi u nogometu znaju jako dobro tko je najbolji. Modrić je sjajan igrač i iza sebe ima jako dobru sezonu, međutim za mene je najbolji Messi. Čestitke Modriću, ne može Leo uvijek osvajati. Inače bi morali kreirati jednu nagradu za njega, a drugu za sve ostale."

Barcelona je u posljednja dva kola upisala remi i poraz od momčadi koje joj ne bi trebale predstavljati problem. Puyol ne vidi problem u ova dva rezultata.

"Od Barcelone se očekuju pobjede svakog tjedna i čim dođe jedan poraz krenu kritike. Mora se boriti za sve titule, ali ako ćete birati između npr. Lige prvaka i Kupa kralja, izabrat ćete Ligu prvaka. Iznad svega je La Liga koja nam je vrlo važna."

"Da je Barcelona imala sezonu kao što je imao Real prošlu, uništili bi nas. Oni su se koncentrirali isključivo na Ligu prvaka, no Barcelona to ne može, mi imamo drugačiji mentalitet."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!