Tenis

Feliciano Lopez prva prepreka Borni Ćoriću, Čilić u Tokiju kreće protiv Nijemca

Petar Jenjić • nedjelja, 30.09.2018.
Feliciano Lopez prva prepreka Borni Ćoriću, Čilić u Tokiju kreće protiv Nijemca
Foto: EPA

Održani su ždrjebovi na turnirima u Pekingu i Tokiju gdje su svoje protivnike saznali Borna Ćorić i Marin Čilić. Ćorić će igrati protiv Feliciana Lopeza, a Čilić protiv Jana-Lennarda Struffa...

Na ždrijebu održanom u Pekingu hrvatski tenisači saznali su svoje protivnike na startu turnira. Borna Ćorić postavljen je za sedmog nositelja, a igrat će protiv Španjolca Feliciana Lopeza koji je dobio pozivnicu. U slučaju pobjede Ćorić će igrati protiv boljeg iz dvoboja Misha Zverev - Filip Krajinović.

Prvi nositelj turnira je Juan Martin del Potro kojeg na startu čeka meč protiv Alberta Ramos-Vinolasa, a u drugom kolu, ako prođe, Karen Kačanov ili Sam Querrey. Iz prvog kola još vrijedi izdvojiti dvoboje Fernanda Verdasca i Gaela Monfilsa te Roberta Bautiste Aguta koji igra s Alexanderom Zverevim.

Marin Čilić na turniru u Tokiju postavljen je za prvog nositelja, a u prvom kolu čeka ga meč s Nijemcem Janom-Lennardom Struffom. Do sada su odigrali tek jedan meč, još 2014. godine u Sydneyju kada je u tri seta slavio hrvatski tenisač. U drugom kolu trebao bi igrati protiv boljeg iz dvoboja Jeremy Chardy - Damir Džumhur.

Na turniru će nastupiti još nekoliko vrlo zanimljivih imena. Kevin Anderson igrat će protiv Matthewa Ebdena, Stana Wawrinku čeka meč s Taylorom Fritzom, a domaćeg Keija Nishikorija sunarodnjak Yuichi Sugita.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!