Ostali sportovi

Mirko Filipović razbio Roquea Martineza u prvoj rundi

Petar Jenjić • nedjelja, 30.09.2018.
Mirko Filipović razbio Roquea Martineza u prvoj rundi
Foto: FaH

Mirko Filipović uspješno je odradio meč u Saitama Areni gdje se borio protiv Roquea Martineza. Hrvatski borac slavio je nakon četiri minute borbe, nakon serije dobrih udaraca...

U borilački ring po 51. puta vratio se Mirko Filipović kojeg je nakon neugodne ozljede i operacije noge čekao dvoboj u Saitami protiv Roquea Martineza. 12 godina mlađi borac bio je na niz od osam pobjeda, ali do devete nije stigao.

Na Rizin 13 priredbi u Saitama Areni hrvatski je borac stigao do 37. pobjede karijere i tako vrlo vjerojatno još produžio svoju i ovako dugačku karijeru.

Meč protiv Martineza nije trajao dugo, svega četiri minute. Filipović je imao kontrolu u sredini ringa, radio je rukama i nogama, a Martinez nije uspijevao ozbiljnije zaprijetiti. Još uvijek nije pokušavao ući u noge.

Ipak, uslijedio je jedan aperkat Martineza koji je, čini se, samo razljutio Cro Copa koji je uzvratio serijom udaraca, a zatim i laktom po čelu. Nakon što se počela slijevati krv, meč je bio prekinut, a hrvatski borac upisao pobjedu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!