Nogomet

Dinamo do pobjede u prvom susretu juniorske Lige prvaka

Mihaela Bradovski • utorak, 02.10.2018.
Dinamo do pobjede u prvom susretu juniorske Lige prvaka
Foto: FaH

Dinamo je dobro krenuo u juniorskoj Ligi prvaka, u onom dijelu u kojem igraju prvaci svojih država, a u prvom susretu u gostima je stigao do pobjede protiv vršnjaka iz Viitorula...

Krenula je i Liga prvaka mladih, onaj dio nje u kojem se kroz nokaut fazu natječu prvaci država, a u tom dijelu je i prvak Hrvatske Dinamo.

Dinamo u prvom kolu za protivnika ima rumunjskog prvaka Viitorul Constantu, a u prvoj utakmici u Rumunjskoj slavio je s 1:0. Igrači Igora Jovičevića odigrali su vrlo dobru utakmicu, pokazali su da su bolji od vršnjaka iz Rumunjske i na uzvrat u Zagreb donose prednost.

Jedini pogodak pao je u završnici prvog poluvremena kada je loptu u mrežu Viitorula poslao Mario Ćuže i tako donio Dinamu pobjedu.

Uzvrat u Zagrebu na rasporedu je 23. listopada, a bolji iz dva susreta ovih protivnika igrat će u drugom kolu protiv boljeg iz dvoboja Astane i Vllaznije.

Pobjednici drugog kola na proljeće će igrati u nastavku natjecanja kada im se priključuju i drugoplasirani iz grupne faze Lige prvaka mladih.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!