Košarka

Škrljevo i do druge pobjede, Vrijednosnice Osijek poražene u Sloveniji

Branimir Korać • utorak, 02.10.2018.
Škrljevo i do druge pobjede, Vrijednosnice Osijek poražene u Sloveniji
Foto: FaH

Škrljevo i Vrijednosnice Osijek odradili su obaveze u Alpe Adria kupu i to s polovičnim učinkom. Škrljevo je stiglo i do druge pobjede dok su Osječani poraženi...

Škrljevo je i u drugoj utakmici Alpe Adria kupa upisalo pobjedu, ovaj put protiv mađarskog ZTE-a u svojoj dvorani. Škrljevo je odnijelo pobjedu 83:75. Nije to bio jednostavan posao kako možda rezultat sugerira, dosta su se domaćini namučili i susret je uglavnom bio prilično ravnopravan i izjednačen.

Ipak u završnici se Škrljevo uspjelo odvojiti i doći do druge pobjede što ga stavlja na vrh ljestvice.

Predvodili su ga s po 15 poena Ash Yacoubou (šest skokova) i Brian Williams (sedam skokova, šest asistencija). Kod Mađara po 12 poena ubacili su Andrij Agafonov i Dustin Ware.

Osječani nisu bili toliko uspješni, oni su gostovali u Polzeli kod Hopsa i ubilježili poraz 82:76. Osječani su imali čak 25 napadačkih skokova, dominirali su u reketu, ali svejedno nisu uspjeli doći do pobjede.

Austin Burgett predvodio je domaćina s 21 poenom, osam skokova i pet asistencija, a pratio ga je Donovon Jack s 14 poena i pet skokova.

U osječkim redovima Mate Mandić ubacio je 18 poena, Abdul Malik Abu 17 poena i devet skokova, a Ozren Pavlović 12 poena i deset skokova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!