Nogomet

Rakitić: "Jedna ili dvije lošije utakmice ništa ne mijenjaju, u svakom slučaju moramo zaigrati bolje"

Branimir Korać • srijeda, 03.10.2018.
Rakitić: "Jedna ili dvije lošije utakmice ništa ne mijenjaju, u svakom slučaju moramo zaigrati bolje"
Foto: EPA

Ivan Rakitić s Barcelonom večeras će biti na velikom ispitu na Wembleyju, Tottenham je vrlo neugodan protivnik, ali Rakitić vjeruje u pobjedu...

Nakon dva remija i jednog poraza u zadnja tri prvenstvena susreta, Barcelona dolazi u London po priliku za prekid neugodnog niza. Ivan Rakitić uvjeren je u uspjeh.

"S velikim optimizmom dočekujemo ovu utakmicu i vjerujem da ćemo imati šest bodova na kontu. Svi znamo što znači igrati na Wembleyju, a loši rezultati u posljednje vrijeme nisu utjecali na naše samopouzdanje. Jedva čekamo početak utakmice. Dobro je što u nogometu svakih nekoliko dana imaš novu priliku, a naši rezultati nisu bili dobri u zadnje vrijeme i moramo bolje."

Rakitić očekuje težak dvoboj protiv vrlo motiviranog protivnika.

"Pred nama je velika i vrlo važna utakmica. Jedna ili dvije lošije utakmice ništa ne mijenjaju, u svakom slučaju moramo zaigrati bolje. Imamo puno respekta prema Tottenhamu i znamo da će biti teško. Oni su izgubili u prvoj utakmici i sve će napraviti da sada dođu do pobjede."

Dosta se pričalo o njegovoj želji za produženjem ugovora s Barcelonom, no Rakitić tvrdi kako to nije prioritet.

"Ostao sam jer je najljepša stvar nastupati u Barceloninom dresu. Predsjednik i ljudi iz kluba poznaju me jako dobro i mogu me nazvati u bilo kojem trenutku. Ništa ne čekam, ako me pozovu odlično, ako ne, opet dobro. Vrlo sam miran. Želim osvajati trofeje s Barcelonom, a ostalo će doći samo po sebi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!