Zimski sportovi

VIDEO: Devilsi u Göteborgu visoko slavili protiv Oilersa

Branimir Korać • nedjelja, 07.10.2018.
VIDEO: Devilsi u Göteborgu visoko slavili protiv Oilersa
Foto: EPA

Započela je NHL sezona, a jednu od "europskih" utakmica odigrali su New Jersey Devilsi i Edmonton Oilersi. Devilsi su u Göteborgu slavili bez problema s 5:2...

Ukupno 23. NHL utakmica u povijesti koja je odigrana u Europi i 11. u Švedskoj, prvi put igrana je na ledu u Göteborgu. Sastali su se Edmonton Oilersi i New Jersey Devilsi, a Devilsi su upisali visoku pobjedu 5:2.

I jedni i drugi tijekom tjedna odigrali su prijateljske utakmice s europskim momčadima i nisu imali jednostavan posao, Devilsi su tek u produžetku slomili otpor Berna i slavili s 3:2, a u produžetku su slavili i Oilersi protiv Kölna i to 4:3.

U Göteborgu su briljirali Kyle Palmieri i Travis Zajac koji su svaki postigli po dva gola i odveli Devilse do visokih 4:1.

Samo nakratko Oilersi su se vratili u utakmicu i to pogotkom Milana Lucica s igračem više za poravnanje na 1:1, no nakon toga sve je bilo u znaku Devilsa.

Uspjeli su Oilersi smanjiti na 4:2 preko Leona Draisaitla, no u završnici je Stefan Noesen postavio konačnih 5:2.

U konačnici zaslužena pobjeda Devilsa koji su limitirali Oilerse na samo 19 udaraca na gol čime su olakšali posao Keithu Kinkaidu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!