Nogomet

Pjaca: "Željni smo se iskupiti, puni smo motiva"

hns.family, Petar Jenjić • ponedjeljak, 08.10.2018.
Pjaca: "Željni smo se iskupiti, puni smo motiva"
Foto: FaH

Marko Pjaca vjeruje da će se Vatreni dobro pripremiti za novi sraz s Engleskom te se iskupiti za neugodan poraz kod Španjolske...

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom nova je utakmica u Ligi nacija u kojoj će pokušati isprati gorak okus visokog poraza od Španjolske. Protivnik će biti Engleska, a Marko Pjaca ističe kako je momčad puna motiva.

"Utakmica s Engleskom važna nam je za povratak u pozitivu, želimo se dobro pripremiti za dobar rezultat. Nikad nije ugodno igrati pred praznim tribinama, to je tužna atmosfera, ali na nama je igrati i usredotočiti se na suparnika. Bili smo ljuti nakon onakvog poraza u Elcheu, trebalo nam je vremena pribrati se, i puni smo motiva pokazati da je to bio loš dan te se iskupiti."

"Bit će to potpuno drugačija utakmica od one na Svjetskom prvenstvu, prvenstveno zbog izmijenjenih sastava, ali nadam se da će rezultat biti sličan. Pritisak oduvijek postoji, sada je nakon svjetskog srebra možda još i malo veći, ali navikli smo to i u klubovima i u reprezentaciji."

U utorak će Hrvatska odigrati i svečanu utakmicu povodom 110. godišnjice NK Bjelovara.

"Odradit ćemo i taj ogled maksimalno, kao i svaki drugi. Bit će nam i to priprema za ogled s Engleskom."

Pjaca je zadovoljan i minutažom koju dobiva u klubu.

"Zadovoljan sam, najvažnije mi je igrati. Sada dobivam minute, a optimalna će forma doći kroz utakmice. Igram u kontinuitetu, a ulogu igra i sreća", zaključuje hrvatski nogometaš.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!