Košarka

Tijesna pobjeda Levalloisa, Ukić uz slab šut do dvoznamenkastog učinka

Petar Jenjić • ponedjeljak, 08.10.2018.
Tijesna pobjeda Levalloisa, Ukić uz slab šut do dvoznamenkastog učinka
Foto: FaH

Košarkaši Levalloisa na domaćem su terenu s 86:83 bili bolji od Gravelines-Dunkerquea, a vrlo dobru rolu odradio je i Roko Ukić u redovima pobjedničke momčadi...

Četvrto kolo u francuskom prvenstvu bliži se kraju, a večeras je odigran pretposljednji susret. Do treće pobjede stigao je Levallois koji je na domaćem parketu uspio svladati Gravelines-Dunkerque rezultatom 86:83 i tako mu nanijeti drugi poraz sezone.

Gotovo cijela utakmica bila je potpuno izjednačena i nijedna se momčad nije uspijevala ozbiljnije odvojiti. Ipak, pet minuta prije kraja domaćin je uspio doći do najvećih devet koševa viška (81:72). Gosti se nisu predavali i serijom 11:2 stigli su do izjednačenja nešto manje od minutu prije kraja.

Karvel Anderson zabio je tricu za 83:83, ali to je bilo sve od gostujuće momčadi koja do kraja nije uspjela poentirati. Na drugoj strani pobjedu Levalloisu donio je Sulaimon Rasheed s linije slobodnih bacanja.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Julian Wright s 19 poena i osam skokova, Roko Ukić za 28 minuta na terenu ostvario je učinak od deset poena (1/5 za dva, 2/6 za tricu, slobodna bacanja 2/2) i pet asistencija.

Goste je predvodio Benjamin Sene sa 17 koševa i osam skokova, Taylor Smith dodao je 15 koševa (7/7 za dva, slobodna bacanja 1/1) i deset skokova.

LNB, 4. kolo:
Levallois - Gravelines-Dunkerque 86:83

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!