Nogomet

VIDEO: Talijanima samo remi s Ukrajinom za najduži niz bez pobjede od 1925. godine

Mihaela Bradovski • srijeda, 10.10.2018.
VIDEO: Talijanima samo remi s Ukrajinom za najduži niz bez pobjede od 1925. godine
Foto: EPA

Italija je u prijateljskom susretu u Genovi ugostila Ukrajinu i upisala samo remi što je dovelo do nastavka niza loših rezultata, najlošiji u puno godina...

Osma uzastopna utakmica Italije u kojoj nije uspjela zadržati čistu mrežu je najgori niz od 1958. godine. U posljednjih pet utakmica na talijanskom tlu upisala je pet remija i to joj je najduži niz bez pobjede na svom terenu još od daleke 1925. godine.

Novi remi stigao je u Genovi protiv Ukrajine pod vodstvom Andrija Ševčenka, a Ukrajina je u potpuno drugačijem nizu, igra odlično već duže vrijeme i od onog poraza protiv Hrvatske koji ju je izbacio iz igre za odlazak u Rusiju, ne zna za poraz.

Dvoboj u Genovi poslužio je Robertu Manciniju za daljnje isprobavanje nekih novih imena, već je naglasio kako sve ovo koristi za glavni cilj, a to su kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. godine.

U posve otvorenom susretu s dosta prilika na obje strane Italija je povela u 55. minuti golom Federica Bernardeschija, ali već sedam minuta kasnije Donnarumma je morao po loptu u mrežu nakon što je Ruslan Malinovski poravnao na 1:1.

Za obje reprezentacije ovo je ujedno bila priprema za dvoboj Lige nacija, Italija će igrati u Poljskoj, a Ukrajina čeka Češku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!