Tenis

Del Potrova ozljeda ipak teže prirode, sezona vjerojatno završena

Branimir Korać • ponedjeljak, 15.10.2018.
Del Potrova ozljeda ipak teže prirode, sezona vjerojatno završena
Foto: EPA

Juan Martin del Potro zaradio je ozljedu u četvrtfinalu turnira u Šangaju, a snimanje je potvrdilo kako je ipak riječ o neugodnoj ozljedi koja ga vjerojatno ostavlja izvan terena do kraja sezone...

Dvoboj protiv Borne Ćorića u četvrtfinalu Šangaja loše je završio za Juana Martina del Potra. Argentinac je u prvom setu u jednom trenutku proklizao, pao je na koljeno i ubrzo morao predati meč.

Pokušao je Del Potro odigrati još dva gema, dovršio je set koji je izgubio sa 7:5, no bol je bila prejaka i nakon izgubljenog prvog seta predao je Borni meč.

Ubrzo je obavljeno snimanje koje je potvrdilo kako je Del Potro zaradio frakturu kosti patele desne noge i to će ga ostaviti neko vrijeme van terena. Iako još nije službeno potvrđeno, teško je za očekivati da će se ove sezone vratiti tenisu.

"Ovo su jako teški trenuci, jako sam tužan, to je težak udarac koji me ostavlja bez snage. Teško mi je sada uopće razmišljati o oporavku", istaknuo je očajni Del Potro nakon što je saznao rezultate snimanja.

Sjajni Argentinac igrao je najbolju sezonu u karijeri, a godinama je mučio muku s neugodnim ozljedama koje mu nisu dopustili da ostvari rezultate kakve je mogao.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!