Nogomet

Vida: "Idući mjesec želimo biti bolji", Santini: "Trebamo više šansi"

Branimir Korać, hns.family • utorak, 16.10.2018.
Vida: "Idući mjesec želimo biti bolji", Santini: "Trebamo više šansi"
Foto: FaH

Kapetan Domagoj Vida i napadač Ivan Santini ponudili su svoje viđenje prijateljske utakmice s Jordanom, koju su Vatreni dobili rezultatom 2:1.

Ivan Santini dobio je priliku u drugom poluvremenu riječkog dvoboja, dosta se trudio, ali nije uspio ući u pravu priliku.

"Jordanci su bili dosta žilavi, bila je to prilično teška utakmica. Dobili su dodatni poticaj kad su zabili taj sretni pogodak. Nama je potrebno stvarati još više šansi, tada je i napadačima lakše zabijati. Pred nama su sada dvije teške utakmice u studenome, sve je ostalo otvoreno u Ligi nacija i nadamo se doći u pravoj formi. Imamo još šanse biti prvi u skupini."

Prvi put reprezentaciju je s kapetanskom trakom predvodio Domagoj Vida koji je ujedno bio i strijelac prvog pogotka.

"Najvažnija je pobjeda nakon tri utakmice, a izbornik će dati ocjenu o pojedinačnim nastupima. Nije bilo bajno, moglo je to i puno bolje s naše strane. Publika nije mogla previše uživati u ljepoti, možda smo mogli postići još koji pogodak. Profesionalno smo odradili dvoboj, a bilo bi mi draže da nismo primili pogodak. Međutim, bitno je da se nitko nije ozlijedio te se nadam da ćemo pobjeđivati i sljedeći mjesec. Hvala izborniku što mi je pružio tu čast da budem kapetan, nitko sretniji od mene. Sve se zakompliciralo u našoj skupini, još uvijek možemo biti prvi i nadamo se velikim stvarima. Želja nam je da svi budu još bolji za mjesec dana te da protiv Španjolske dođemo do te prve pobjede u Ligi nacija pa odemo u Englesku po prvo mjesto."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!