Nogomet

Slovenija ostala bez izbornika, Kek ponovno kandidat

Mihaela Bradovski • srijeda, 17.10.2018.
Slovenija ostala bez izbornika, Kek ponovno kandidat
Foto: FaH

Slovenska nogometna reprezentacija ostala je bez izbornika i traži se nasljednika Tomaža Kavčiča. Među onima koji se spominju je i bivši trener Rijeke Matjaž Kek...

Predsjednik Slovenskog nogometnog saveza Radenko Mijatović potvrdio je kako Slovenija traži novog izbornika nakon što je klupu napustio Tomaž Kavčič.

Kavčič je sa Slovenijom bilježio vrlo loše rezultate u Ligi nacija, Slovenija je na pragu ispadanja u najniži rang ovog natjecanja, a stvar će pokušati spasiti novi izbornik.

Odmah nakon odlaska Kavčiča, pojavila se priča kako je glavni kandidat za preuzimanje klupe Slovenije Matjaž Kek, slovenski stručnjak koji je donedavno radio kao trener Rijeke.

Mijatović je ostavio potpuno otvorenu i mogućnost da strani stručnjak sjedne na klupu, tvrdi kako će stručnost biti glavni i osnovni uvjet.

Odlaskom Kavčiča s klupe Slovenije, mediji nagađaju kako se otvara mogućnost povratka Jana Oblaka koji je u dogovoru sa Savezom preskočio ove utakmice, ai i priznao kako nije bio najsretniji izborom kapetana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!