Nogomet

Bjelica: "Ovisimo samo o sebi i gledamo samo sebe"; Gavranović: "Pozivamo sve navijače u Maksimir protiv Spartaka"

Jan Šneler • četvrtak, 25.10.2018.
Bjelica: "Ovisimo samo o sebi i gledamo samo sebe"; Gavranović: "Pozivamo sve navijače u Maksimir protiv Spartaka"
Foto: EPA

Sjajna je bila i ova večer za Dinamo te je zagrebački klub pobjedom nad Spartakom iz Trnave došao na korak do prolaska grupne faze Europske lige...

Znalo se prije početka trećeg kola Europske lige kako će Dinamo imati jako dobru priliku u Slovačkoj. U slučaju pobjede, Modri bi došli na korak do toliko željenog proljeća u Europi. Iako nije dobro krenulo te se činilo da je Dinamo indisponirano ušao u utakmicu, Modri su sjajnom igrom i rutinskom predstavom u nastavku došli do pobjede.

Sretan takvim ishodom svakako je bio Nenad Bjelica koji je na najboljem putu da uđe u povijest Dinama kao trener koji je prezimio u Europi nakon gotovo pola stoljeća.

"Moram biti zadovoljan s tri boda i igrom ekipe. Posebno drugi dio utakmice. U prvom dijelu imali smo previše dugih lopti, na poluvremenu smo si rekli da moramo promijeniti igru, probati po bokovima... Zabili smo dva gola, imali par odličnih situacija i zadovoljan sam slikom igre i igrača. Zadovoljan sam time u sve tri utakmice do sada. Ovisimo samo o sebi i gledamo samo sebe. Imamo sad sve preduvjete da na Maksimiru osiguramo proljeće u Europi i to pred našim navijačima", prenose službene stranice kluba izjavu trenera Dinama.

Najbolji igrač utakmice svakako je bio Mario Gavranović. Odličnom reakcijom u šesnaestercu, Gavranović je postigao prvi pogodak u Europskoj ligi ove sezone, da bi nešto kasnije sjajnim prodorom asistirao Mislavu Oršiću.

"Nije bilo lako, ali dobro je završilo. Nismo dobro ušli u utakmicu, u prvi dio. Uspjeli smo u nastavku popraviti sve i preokrenuti rezultat. Sretni smo zbog toga. Naravno da mi je drago zbog mog gola, a najviše svakako zbog ekipe i pobjede. Pozivamo sve navijače na utakmicu sa Spartakom na Maksimiru", zaključio je napadač Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!