Zimski sportovi

Medvjedi napokon u Ledenoj, na povratku upisan poraz

Branimir Korać • nedjelja, 28.10.2018.
Medvjedi napokon u Ledenoj, na povratku upisan poraz
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka nakon što su dosadašnje domaćinske utakmice ove sezone odigravali u Sisku, vratili su se u Ledenu i upisali poraz u prvoj utakmici...

Iako je imao vrlo dobrih razdoblja u igri, Medveščak nije uspio slaviti na svom ledu protiv Innsbrucka. Ovo je prvi put ove sezone da je zaigrao baš na svom ledu u Ledenoj dvorani Doma sportova, no povratak u Zagreb nije bio sretan.

Gledajući samo posljednja dva susreta, u Medveščaku mogu itekako žaliti, nisu uzeli nijedan bod, a mogli su ih lako imati šest više jer su u Linzu prokockali prednost 3:0, a protiv Innsbrucka vodstvo 2:1 i kontrolu nad susretom.

Innsbruck je bolje ušao u utakmicu i poveo je pogotkom Marija Lamoreuxa, ali Medvjedi su uspjeli do kraja prve trećine poravnati preko Sebastiena Sylvestrea.

U drugoj dionici Medveščak je igrao jako dobro, bio je opasan, došao i do vodstva preko Toma Zanoškog, no s igračem manje nakon što je kaznu zaradio Ivan Lisutin, primio je pogodak.

Umjesto da i poveća prednost, primio je gol preko Alexandrea Lavoiea i nakon druge trećine rezultat na semaforu bio je 2:2.

U trećoj dionici Medveščaku je presudio još jedan powerplay Austrijanaca, odmah na početku nakon isključenja Antonina Manaviana, primio je gol za 3:2 te je Tyler Spurgeon odveo Innsbruck do pobjede.

Medvjedi tako ostaju na desetom mjestu sa samo bodom više od Villacha i Znojma koji su na dnu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!