Tenis

Krajicek i Mektić rutinski ušli u drugo kolo Pariza

Jan Šneler • ponedjeljak, 29.10.2018.
Krajicek i Mektić rutinski ušli u drugo kolo Pariza
Foto: FaH

U prvom kolu Mastersa 1000 u Parizu, hrvatski tenisač Nikola Mektić u paru s Austinom Krajicekom za malo više od sat vremena prošao je u drugo kolo...

Što se više bliži finale Davis Cupa protiv Francuske, hrvatski tenisači imaju sve bolji omjer protiv francuskih kolega. Danas je u prvom kolu Mastersa u Parizu, Nikola Mektić u paru s Austinom Krajicekom svladao Francuze Juliena Benneteaua i Lucasa Pouillea.

U oba seta američko-hrvatski par je bio kvalitetniji i zasluženo došao do slavlja nakon točno 69 minuta. U prvom setu, Krajicek i Mektić su već u prvom gemu došli do breaka. Francuski par uspio se ipak vratiti u šestom gemu i kasnije povesti s 4:3, no to je bilo sve od njih. Krajicek i Mektić sjajnom igrom ponovno dolaze do breaka i sa 6:4 uzimaju prvi set.

U nastavku meča ponovno je bolji američko-hrvatski par što je potvrdio breakom u devetom gemu. Poveli su Mektić i Krajicek s 5:4 i odličnim servisom došli do prolaza u drugo kolo natjecanja. Tamo ih čekaju šesti nositelji Raven Klaasen i Michael Venus.

Masters Pariz, parovi (m), 1. kolo:
Julien Benneteau/Lucas Pouille - Austin Krajicek/Nikola Mektić 4:6 4:6

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!